Hyvä elämä kaupungissa

Töölö Urban kehittää kaupunkikeskuksia ja tuottaa hyvinvointipalveluita ja sisältöjä kaupunkilaisille. Vuosien opettelun jälkeen olemme jo aika hyviä.

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm avautui elokuun lopulla 2018 Torikortteleista vuokrattuun noin 3.000 m2:n kokoiseen korttelin läpäisevään tilakokonaisuuteen, jota rajaavat Sofiankatu, Unioninkatu ja Aleksanterinkatu. Aleksanterinkadun puolella on Kiseleffin talo, jonka pääjulkisivu on Unioninkadulle. Siinä toimi aikoinaan ensimmäinen Stockmann-tavaratalo. Rakennuksen Senaatintorinpuoleisen osan rakennutti Johan Sederholm jo vuosina 1772–1778, mutta nykyinen ulkoasu on Carl Ludvig Engelin käsialaa vuodelta 1818. Sofiankatu on ollut olemassa 1640-luvulta asti. Se sai nimensä keisari Aleksanteri I:n äidin mukaan, joka oli syntyjään Württembergin prinsessa Sofia Dorotea Augusta.

Sofia on uuden työn ja elämän kaupunkikeskus, josta löydät tilat ja palvelut työskentelyyn, oppimiseen, inspiroitumiseen ja hyvään elämään. Sofia edistää uutta ajattelua työstä työnteon tavoista. Työ on osa elämää, johon oppiminen, elämykset ja hyvinvointi kuuluvat. Sofiassa voit työskennellä rauhassa tai luoda uutta yhdessä muiden kanssa, kehittää osaamistasi, harjoittaa ruumistasi ja nauttia kulttuurista, hyvästä ruuasta ja viinistä.

Sofia Future Farm >


Korjaamo Culture Factory

Korjaamo Culture Factory on elävän kulttuurin koti 1900-luvun alun ratikkahalleissa: Korjaamohallissa ja Ratikkahallissa. Ratikkahallissa toimimme yhteistyössä kaupunginmuseon alaisen Ratikkamuseon kanssa. Hengität vapaammin entisöidyssä ja lämpimän teollisesti sisustetussa musiikin, tapahtumien ja erinomaisen ruuan olohuoneessa, ruokasalissa ja keittiössä. Korjaamo tarjoaa sielun ja ruumiin ravintoa kaikille kaupunkilaisille vuoden ympäri.

Korjaamo Culture Factory >


Korjaamo Kino

Kahdessa elokuvateatterissamme, Korjaamo Kino Töölössä ja Bio Rexissä, voi nähdä parhaat ensi-illat, rakastetuimmat modernit klassikot ja omat suosikkisi. Otamme ohjelmistoomme myös yleisön toivomia leffoja mahdollisuuksien mukaan.

Korjaamo Kino >


Jääpuisto Ice Park

Jääpuisto Ice Park on Helsingin Rautatientorilla sijaitseva, paljon palkintoja niittänyt talven ihmemaa! Siellä voi nauttia kaupunkikulttuurista luistimet jalassa, viihtyä kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmallisessa kahvilassa, kuunnella musiikkia tai tavata tuttuja. Jääpuisto tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille marraskuusta maaliskuun lopulle saakka.

Jääpuisto >

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.