Tule rakentamaan viihtyisiä kaupunkeja kanssamme

Töölö Urbanin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ovat:

Hartwall

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Hartwall on ollut merkittävänä kehityskumppanina Töölö Urbanin kaikissa kohteissa tapahtumaosaamisen puolella. Tapahtumaosaaminen ja kausiosaaminen ovat merkittävä tekijä Töölö Urbanin eri kohteiden liiketoiminnassa.

Clear Channel

Clear Channel Suomi on voimakkaasti kehittyvä ulkomainontayritys ja digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä, joka tarjoaa kattavan kokonaisuuden staattisen ja digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuja. Clear Channel tarjoaa viesteille vahvan tavoittavuuden ja kaupunkinäkyvyyden. Clear Channel Suomi on osa kansainvälistä Clear Channel Communications -konsernia.

Töölö Urban on kaupunkikulttuuritoimija, joka elää ja kaupungin kehityksen mukana ja ihmisten keskellä. Vaikka digitaalinen markkinointiviestintä on keskeisin jokapäiväinen viestinnän muoto, tarvitsemme silti hetkittäin näkyvyyttä ja läsnäoloa kaupunkikuhinassa. Olemme tehneet menestyksellistä markkinointiviestintää Clear Channelin ja digitaalisen markkinoinnin tehoa yhdistellen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.