Ota yhteyttä

Töölö Urban Oy | Sofiankatu 4 C | 00170 Helsinki

Töölö Urban Oy:n henkilökunta

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)toolourban.fi

Raoul Grünstein
Toimitusjohtaja


Laskutustiedot

  1. Verkkolaskut

Töölö Urban Oy , 1492185-5
Verkkolaskuosoite: 003714921855
Operaattori. Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä valittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

  • Verkkolaskuosoite: FI3914703000243785
  • Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
  1. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

  • Sähköpostilaskun osoite: 14921855@scan.netvisor.fi
  1. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

  • Töölö Urban Oy 14921855, PL 100, 80020 Kollektor Scan

Palaute

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Palautteeni koskee:
Jääpuiston palvelut ja tilat
Kahvila
Tapahtumat
Verkkosivut
Jokin muu
Ehdotus
Haluan että palautteeseeni vastataan:
Viestini:

Jääpuisto ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

Suostun vastaanottamaan henkilökohtaista viestintää Jääpuistolta & Töölö Urbanilta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.