Kaupunkisisältömme

Hyvinvointi

Hyvinvointi on kokonaisvaltaista hyvin elettyä elämää. Siihen liittyy uimista ja saunomista, lempeää, energisoivaa tai vaativaa liikuntaa, kaupunkikulttuurin sisältöjä, hyvää ruokaa ja juomaa ja luovan työn palkitsevuutta. Hyvinvointia on myös se, että kehittyy itse. Perustamamme yhteisökeskukset tarjoavat saman henkisten ihmisten läheisyyttä ja tukea.

Katso ohjelma Sofiassa >
Katso ohjelma Korjaamolla >


Kaupunkikulttuuri

Kaupunki ja kaupunkilaiset elämäntavat kehittyvät jatkuvasti. Uusi kaupunkilainen sukupolvi etsii joukoille valmistetun viihteen ja kulttuurilaitoksiin sulkeutuneen korkeakulttuurin rinnalle uutta osallistavaa kaupunkikulttuuria. Musiikki, elokuva, puhe ja esittävä taide samoin kuin erilaiset ruohonjuuritapahtumat kiinnostavat Töölö Urbania. Mietimme missä ja millä tavoin uudet sisällöt tuottavat merkityksellisiä elämyksiä. Teemme yhteistyötä kiinnostavien festivaalien ja tapahtumien kanssa. Ruoka- ja juomakulttuuri ovat yhä tärkeämpi osa kaupunkilaista elämää ja haluamme olla niitä kehittämässä.

Korjaamon tapahtumakalenteri >
Sofian tapahtumakalenteri >


Uusi työ

Kulttuuritehdas Korjaamolla osallistettiin yhteisölliseen toimintaan ja tarjottiin työskentelymahdollisuuksia jo vuonna 2004. Vuonna 2018 perustettu Sofia Future Farm on harpannut askeleita tulevaisuuteen perustamalla yhteisökeskuksen uuden työn, kulttuurin ja hyvinvoinnin kehittämisen puolesta. Helsingin vanhassa kaupungissa toimiva Sofia kutsuu jäsenikseen ja asiakkaikseen jatkuvasta muutoksesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista inspiroituneita luovien alojen ammattilaisia. Syyskuussa 2018 alkaen kehittyneessä jäsenistössä on ammattilaisia uusien teknologioiden, digitaalisuuden, median, markkinoinnin, kulttuurin ja tieteen alueilta. Sofiassa opitaan toisilta, keskustellaan ja etsitään viisautta eri alojen suunnannäyttäjiltä.

Tutustu Sofia Future Farmiin >


Hyvä ruoka

Yrityksissämme toimii ravintoloita, kahviloita, kesäterasseja, keikka- ja viinibaareja sekä teesalonki. Järjestämme myös mainioita kattauksia yritys- ja yksityistapahtumien vaativille herkkusuille.

Korjaamon ravintola >
Sofian ravintolat >

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.