Visio

Maailmanlaajuinen kaupungistumisen trendi toteutuu Suomessa vahvana. Digitalisaation aikana paikalla on väliä, eikä harvaanasuttujen taajamien Nurmijärvi-malli toimi. Kymmenessä vuodessa neljännes maamme väestöstä asuu pääkaupunkiseudulla ja yli puolet seitsemässä kasvukeskuksessa. Kaupungistunut sukupolvi etsii elämäänsä merkitystä kuulumalla kaupunkilaisiin yhteisöihin. Kaupunkilaiset haluavat osallistua kaupunkilaiseen elämänmenoon ja löytää itsensä osana suurempaa tarinaa. Kuka sen heille antaisi? Kaupunkilainen uusi työ muuttuu jatkuvasti ja edellyttää jatkuvaa oppimista. Luo tai kuole, opi tai putoa – luovuus ja itsensä kehittäminen ovat yhä tärkeämpiä selviytymistaitoja uudessa työssä. Ihmiset hakevat myös parempaa työn ja elämän tasapainoa. Me kaupunkilaiset odotamme uudelta työltämme osallisuutta, tarkoitusta, inspiroivuutta ja uuden oppimisen riemua.

Visio

Töölö Urban tekee kaupungeista parempia paikkoja asua ja elää, luomalla uusia kaupunkikeskuksia hyvinvoinnin, kaupunkikulttuurin ja uuden työn alueille.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.